De ce noi?
RAPIDITATE
Cu etreabamea.ro totul se rezolva cat ai zice peste, fie ca esti proprietar sau meserias.
EFICIENTA
Iti punem la dispozitie cele mai eficiente metode de a duce la bun sfarsit un proiect.
SATISFACTIE GARANTATA
Vei pleca de la noi cu zambetul pe buze si o lucrare de nota 10!

Tutorial Meserias

Primul tau job cumparat este oferit gratuit de etreabamea.ro 

 • Orice plata pe etreabamea.ro se efectueaza direct pe website cu cardul bancar sau prin sms.
 • Odata detaliile cumparate, suna URGENT proprietarul si stabileste cu el cand te poate primi sa vizualizezi ce trebuie facut, iar dupa ce ai vazut despre ce este vorba, fa-i o oferta ce nu poate fi refuzata.
 • Alti 2 meseriasi vor cumpara si ei detaliile aceluias job si vor oferi un pret clientului. Doar 3 meseriasi pot cumpara acelasi job.
 • Pentru a-ti creste sansele de a obtine jobul, asigura-te ca oferi proprietarului un pret bun si servicii profesionale. Oricum, pretul final il vei stabili cu proprietarul la fata locului.
 • Un alt aspect important ar fi sa ii arati clientului poze si recomandari cu proiectele tale anterioare. In acelasi timp poti atasa poze si recomandari pe profilul tau de pe etreabamea.ro.
 • Retine, clientul nu va alege neaparat pretul cel mai mic. Acesta va fi interesat totodata de profesionalismul tau, precum si de calitatea serviciilor oferite de tine.
 • Contractul cu clientul precum si platile efectuate pentru munca ta se realizeaza direct intre tine si proprietar. Website-ul etreabamea.ro NU intervine si NU mijloceste plati intre meserias si proprietar.
 • Odata munca terminata, roaga proprietarul sa intre inapoi pe etreabamea.ro pentru a-ti lasa un calificativ si o scurta referinta despre proiectul dus la bun sfarsit. Acest lucru te va ajuta foarte mult pe viitor, cand un alt client iti va vizualiza profilul; pe baza a cat mai multor stele si referinte pozitive iti vor creste sansele de a castiga viitorul contract.
 • Website-ul etreabamea.ro verifica automat veridicitatea datelor tuturor utilizatorilor, insa nu se implica in deciziile si actiunile clientilor si meseriasilor. Website-ul etreabamea.ro doar pune in contact meseriasii cu proprietarii. Restul precum plati, contracte, joburi castigate sau pierdute revin doar in sarcina utilizatorilor (meseriasi si proprietari).
 • Website-ul etreabamea.ro nu restituie ofertantilor/meseriasilor platile din care nu au castigat joburile postate de proprietar, deoarece asa cum am SFATUIT mai sus ofertantul/meseriasul, odata ce a cumparat accesul la jobul postat de proprietar TREBUIE SA SUNE IMEDIAT proprietarul, sa mearga sa vada jobul si sa prezinte o oferta pentru realizarea acestuia.
 • Pentru orice alte detalii sau clarificari, ne poti contacta aici sau la adresa de email [email protected] si in maxim 24 de ore vei primi raspunsul in scris de la operatorii etreabamea.ro

Iti multumim si iti dorim ca jobul tau sa fie efectuat la cele mai inalte standarde!