Termeni si Conditii

I. Introducere

etreabamea.ro – este marca unica si inregistrata OSIM. Orice reproducere neautorizata, a numelui, ideii generale/principale, sau a oricaror alte detalii prezentate in website-ul etreabamea.ro, se va pedepsi in conformitate cu LEGEA nr. 8/1996 completata si modificata, privind dreptul de autor si drepturile conexe.

etreabamea.ro – respecta, sustine si inglobeaza ca si conduita de buna functionare a etreabamea.ro legile in vigoare ale statului roman precum si tratatele la care Romania este parte.

II. Cuprins

A) Definitii si termeni
B) Acordul de utilizare pentru proprietari
C) Acordul de utilizare pentru ofertanti/meseriasi

III. General

Website-ul etreabamea va prezinta mai jos termenii si conditiile ce constituie acordul legal conform legilor din Romania intre etreabamea.ro si dvs., si pe care dvs. trebuie sa il parcurgeti in totalitate inainte de accesarea si/sau inregistrarea pe website-ul etreabamea.ro. Utilizarea in orice fel a website-ului, accesarea si vizitarea, inregistrarea unui cont si/sau folosirea serviciilor publicate pe website se va considera ca fiind acceptarea in totalitate si neconditionata a “Termenilor si Conditiilor” etreabamea.ro.

Prin acceptarea acestui document declarati si garantati ca aveti 18 ani si capacitate deplina de exercitiu, iar in cazul persoanelor juridice sau celor asimilate, respectiv persoane fizice autorizate, intreprinderi individuale, etc. ca functionati in conformitate cu legislatia in vigoare din Romania, ca aveti atat capacitate de exercitiu cat si capacitate de folosinta, iar reprezentantii dvs. sunt legal si valabil autorizati sa-si exprime acordul cu privire la vizitarea, accesarea si utilizarea in orice mod a website-ului etreabamea.ro si/sau a serviciilor.

Termenii si conditiile etreabmea.ro mentionate mai jos, daca nu sunt acceptate de dvs, atunci va recomandam cu tarie sa incetati folosirea website-ul etreabamea.ro si a serviciilor oferite de noi.
Termenii si conditiile website-ului etreabamea.ro vor fi tot timpul afisate si disponibile pe prima pagina a website-ului etreabamea.ro, oferindu-va astfel posibilitatea de a revedea termenii si conditiile etreabamea.ro la orice moment.
HAWANA LIMITED SRL, proprietarul website-ului etreabamea.ro isi rezerva dreptul de a modifica si/sau actualiza oricand, unilateral prevederile din Termeni si Conditii, fara notificare. Cea mai recenta versiune a acestui document va fi publicata in cadrul acestei pagini (etreabamea.ro/termeni-si-conditii) in cazul in care va suferi modificari, iar utilizarea in orice mod a site-ului echivaleaza cu acceptarea actualizarilor/modificarilor efectuate in aceleasi conditii ca acceptarea initiala a documentului. Daca nu sunteti de acord cu modificarile propuse, singura optiune pe o aveti este sa stergeti contul inregistrat pe website si/sau sa nu mai accesati, vizitati sau sa utilizati in orice mod website-ul.

A) DEFINITII SI TERMENI

etreabamea.ro– este denumirea folosita in mediul online a societatii HAWANA LIMITED SRL, cu sediul social in judetul Gorj, Sat Barza, Comuna Danesti Nr. 210, camera 3, Numar de Ordine in Registrul Comertului J18/473/2011, Cod Unic de Inregistrare fiscala 29119590. www.etreabamea.ro este proprietatea HAWANA LIMITED SRL.

 1. In cazul in care ne referim la prezentul acord, se iau in considerare si includerea companiilor din grup, a afiliatilor si a angajatilor nostri si/sau a angajatilor acestora, a persoanelor asociate si contractate si a persoanelor care furnizeaza servicii pentru noi (in cazul in care contextul permite acest lucru). Ne puteti contacta prin intermediul formularului nostru de contact online.
 2. Mediator acces proprietar – ofertant/ meserias – etreabamea.ro sau orice partener al etreabamea.ro.
 3. Utilizator– orice persoana fizica (varsta minin 18 ani) si/sau persoana juridica inregistrata pe etreabamea.ro, care, prin finalizarea procesului de creare a contului online, si-a dat acordul cu privire la clauzele specifice website-ului etreabamea.ro din sectiunea Termeni si Conditii Generale.
 4. Ofertant/meserias – orice persoana fizica/juridica inregistrata pe etreabamea.ro, care si-a dat acordul cu privire la clauzele specifice website-ului etreabamea.ro din sectiunea Termeni si Conditii Generale si care realizeaza oferte de servicii proprietarilor, pentru solicitarile publicate exclusiv de catre proprietari.
 5. Proprietar – orice persoana fizica/juridica inregistrata pe etreabamea.ro, care si-a dat acordul cu privire la clauzele specifice website-ului etreabamea.ro din sectiunea Termeni si Conditii Generale si care publica pe etreabamea.ro solicitari pentru diverse servicii (constructii, evenimante, transporturi, etc.).
 6. Operatori – personalul calificat etreabamea.ro care asigura buna functionare a website-ului etreabamea.ro.
 7. Anunt – oferta/cererea de servicii ceruta de un Utilizator (proprietar /ofertant/meserias) cu scopul de a fi publicata pe etreabamea.ro.
 8. Anunt autorizat – se numesc si se considera anunturi autorizate spre publicare doar anunturile care nu contin:
 1. Mesaje erotice sau/si pornografice;
 2. Detalii personale;
 3. Date de contact;
 4. Link-uri catre alte website-uri concurente;
 5. Detaliile altor persoane, numere de telefon cu suprataxare;
 6. Fotografii sub orice forma;
 7. Limbaj trivial sau care ar putea fi considerat ofensator;
 8. Comercializari arme si munitii letale/neletale, arme albe, materiale si/sau dispozitive explozive (explozibile), articole pirotehnice, droguri, tutun, alcool, organe umane;
 9. Comercializari animale protejate de lege si pe cale de disparitie;
 10. Produse fictive;
 11. Produse care incalca drepturile de autor si drepturile conexe;
 12. Sa nu contina servicii de videochat, sex platit, matrimoniale, masaj erotic si orice alte activitati similare;
 13. Produse si/sau servicii false;
 14. Camatarie, amanet, servicii de imprumut sau similare;
 15. Servicii ghicitoare, clarvazatoare, tarot, magie si activtiati similare ;
 16. Bunuri si servicii periculoase pentru sanatatea si viata umana;
 17. Produse si/sau bunuri provenite din infractiuni, produse si/sau bunuri contrafacute sau replici ale unor produse originale;
 18. Produse famaceutice si medicamente.

Toate anunturile, fie ele active pe site sau blocate la moderare, care nu respecta Termenii si Conditiile site-ului vor fi sterse in cel mai scurt timp posibil si in anumite cazuri pot fi luate masuri de blocare a contului de pe care s-au publicat.

 1. Inregistrare ofertant/meserias – sectiune din website unde ofertantul/meseriasul se inregistreaza pe website-ul etreabamea.ro pe baza unui e-mail si parola si in acelasi timp isi creeaza propriul profil.
 2. Inregistrare proprietar – sectiune din website unde proprietarul se inregistreaza pe website-ul etreabamea.ro pe baza unui e-mail si parola si in acelasi timp isi creeaza propriul profil.
 3. Logare ofertant/meserias – sectiune din website unde ofertantul / meseriasul isi aceseaza contul personal etreabamea.ro pe baza unui e-mail si parola stabilite in procesul initial de inregistrare.
 4. Logare proprietar – sectiune din website-ul etreabamea.ro unde proprietarul isi aceseaza contul personal pe baza unui e-mail si parola stabilite in procesul initial de inregistrare.
 5. Nickname – pseudonim prin care un anumit Utilizator/Proprietar/ Ofertant (meserias) poate adauga continut pe website-ul etreabamea.ro. Nickname-ul este asociat informatiilor din website-ul etreabamea.ro ale Utilizatorului (Proprietarului/Ofertantului/Meseriasului) sub denumirea de “Nume Utilizator”.
 6. Cont – sectiune din website formata dintr-o adresa de e-mail si o parola care permite utilizatorului transmiterea comenzii si care contine informatii despre Utilizator (Proprietar/Ofertant/Meserias) si istoricul Cumparatorului in website (comenzi, facturi fiscale, garantii bunuri, etc.).
 7. Tutorial ofertant/meserias – sectiune din website care prezinta procesul de utilizare al website-ului etreabamea.ro.
 8. Tutorial proprietar – sectiune din website care prezinta procesul de utilizare a website-ului etreabamea.ro.
 9. Categorii – sectiune din website care prezinta serviciile organizate pe sectiuni.
 10. Joburi postate – sectiune din website care prezinta joburile postate de proprietari.
 11. Contact – sectiune din website care prezinta modalitatea/detaliile prin care utilizatorii pot contacta direct personalul etreabamea.ro.
 12. Website – domeniul www.etreabamea.ro si subdomeniile acestuia.
 13. Contract – reprezinta contractul exclusiv incheiat direct intre proprietar si ofertant/meserias, si care se supune legilor fiscale din Romania. Proprietarul si ofertantul/meseriasul au obligatia de a inregistra legal orice contract sau intelegere conform legilor din Romania si/sau din statul in care se executa contractul. Website-ul etreabamea.ro NU intervine si NU mijloceste plati intre meserias si proprietar, fiind tert fata de contractul incheiat si nefiindu-i opozabil in niciun mod.
 14. Taxe si impozite utilizatori website etreabamea.ro – toti utilizatori website-ului etreabamea.ro sunt direct raspunzatori si responsabili pentru plata impozitelor si taxelor legale din Romania si/sau din statul in care se executa contractul, rezultate in urma oricarei operatiuni fiscale. Website-ul etreabamea.ro este raspunzatoar doar pentru propriile actiuni fiscale.
 15. Review – o evaluare (pozitiva sau negativa) publicata de catre proprietar pentru un ofertant/meserias care a efectuat/adus un servicu proprietarului.
 16. Rating – calificativul lasat de un proprietar pe website-ul etreabamea.ro, pentru un ofertant/meserias care a efectuat/adus un servicu respectivului proprietar. Calificativele acordate de proprietar sunt de la o stea la 5 stele (punctaj maxim) si reprezinta gradul de satisfactie al proprietarului fata de serviciile ofertantului/meseriasului.
 17. Intrebare – modalitatea prin care utilizatorii website-ului etreabamea.ro cer clarificari suplimentare personalului etreabamea.ro.
 18. Raspuns – modalitatea prin care personalul etreabamea.ro raspunde/clarifica utilizatorilor solicitarile lansate de acestia din urma.
 19. Newsletter – modalitate/instrument folosit de etreabmea.ro pt a informa periodic utilizatorii etreabamea.ro despre noutati sau schimbari. Newsletter-ul va fi tot timpul furnizat via e-mail, SMS sau publicat oficial pe website-ul etreabamea.ro.
 20. Plata – operatiunea prin care utilizatorii etreabamea.ro acopera costurile pentru serviciile oferite de website-ul etreabamea.ro.
 21. Tranzactie – incasarea sau restituirea unei sume de bani ca urmare a platii utilizatorilor pentru un serviciu oferit de etreabamea.ro. Nu sunt incluse aici tranzactiile directe dintre proprietarii si ofertanti/meseriasi, acestia avand responsabilitatea si dreptul legal de a se supune direct legilor fiscale din Romania si sau statul de executare a contractului.
 22. Plata cu cardul online – modalitatea de plata integrata pe website-ul etreabamea.ro, prin care utilizatorii website-ului efectueaza plati cu cardul pentru serviciile oferite de etreabamea.ro.
 23. Plata prin SMS – modalitatea de plata integrata pe website-ul etreabamea.ro, prin care utilizatorii website-ului efectueaza plati prin SMS pentru serviciile oferite de etreabamea.ro.
 24. etreabamea.ro – poate modifica sau actualiza oricand Termenii si Conditiile din prezentul document. Orice modificare va fi facuta publica in newsletter -ul nostru si/sau pe website-ul etreabamea.ro fara o notificare prealabila.

B) Acordul de utilizare pentru proprietari

I. General

1) Atunci cand ne referim la dvs. in prezentul acord, aceasta include si orice persoana care acceseaza sau utilizeaza Serviciul nostru in numele dvs. “Acordul” include termenii stabiliti aici si Politica de confidentialitate, asa cum sunt facute publice periodic prin intermediul internetului si/sau al aplicatiilor noastre.

2) etreabamea.ro isi desfasoara activitatea prin aplicatiile noastre, in toate paginile detinute, pe aplicatii media sociale terte si prin continutul si serviciile pe care le punem la dispozitie prin intermediul internetului, a dispozitivelor mobile, aceasta incluzand telefoane inteligente si tablete si dispozitive si servicii, impreuna cu furnizarea de catre noi a informatiilor, produselor si serviciilor asociate prin e-mail, telefon, fax sau posta.

3) Orice persoana care utilizeaza etreabamea.ro pentru a-si promova serviciile (cu exceptia noastra) este o “afacere comerciala”. Ca parte a primirii/acceptarii termenilor si conditiilor a website-ului etreabamea.ro, puteti incarca oricand informatiile catre etreabmea.ro
4) Potrivit legislatiei in vigoare avem obligatia de a informa de indata autoritatile competente despre activitatile desfasurate de destinatarii serviciilor si/sau informatiile furnizate de utilizatori care aparent aflati in ilegalitate.
5) etreabamea.ro va putea efectua teste si analize statistice direct sau prin terti colaboratori specializati in vederea optimizarii si/sau eficientizarii politicilor pe care le practica in vederea imbunatatirii activitatii website-ul. Orice utilizator/proprietar/ofertant care nu doreste sa faca parte din grupul esantion care in mod aleatoriu ajunge sa participe la astfel de teste sau orice alt utlizator/proprietar/ofertant care se considera dezavantajat de o astfel de iniativa/activitate are dreptul de a solicita lamuriri privind statutul. etreabamea.ro va depune toate diligentele pentru a reglementa situatia sesizata, sub rezerva ca solicitarea se dovedeste a fi indreptatita.

II. Continutul serviciului

1) Marea majoritate a materialelor de pe website-ul etreabamea.ro provine de la utilizatorii nostri si ne bazam pe Proprietarii de Locuinte pentru a descrie cu exactitate cerintele lor pentru orice proiecte pentru care invita ofertanti din cadrul etreabamea.ro sa isi prezinte ofertele.

2) Avem un control editorial redus spre deloc asupra materialului publicat de proprietari si ofertanti, prin urmare nu putem garanta acuratetea, oportunitatea, caracterul complet, performanta sau capacitatea de utilizare a materialelor disponibile prin intermediul etreabamea.ro. Nu suntem raspunzatori pentru erori, omisiuni sau materiale inexacte disponibile prin intermediul etreabamea.ro si nu garantam ca etreabamea.ro va fi disponibil neintrerupt, fara erori sau ca orice defecte vor fi corectate. De asemenea, nu suntem raspunzatori pentru defectiunile tehnice care apar la nivelul colaboratorilor si/sau partenerilor nostri si nici pentru activitatile utlizatorilor/ofertantilor/proprietarilor, in special pentru furnizarea de continut eronat cu privire la datele solicitarilor si/sau ofertelor de produse/servicii.

3) Desi luam masuri pentru a preveni utilizarea necorespunzatoare a sistemelor noastre, nu putem garanta ca etreabamea.ro va fi lipsit de virusi sau de alte coduri rau-intentionate si nu este raspunzator pentru pierderea sau deteriorarea cauzata de transmiterea acestora. Va recomandam sa utilizati intotdeauna firewall-uri actualizate si software antivirus pentru a va proteja echipamentele si datele.

4) Ratingurile si alte informatii despre ofertanti gasite in cadrul etreabamea.ro sunt furnizate de utilizatori, nu de noi. Noi nu sustinem si nu recomandam o anumita afacere comerciala. Orice material pe care il obtineti de la etreabamea.ro este folosit pe propriul dvs. risc si nu vom fi raspunzatori pentru nicio pierdere sau dauna care rezulta din sau in legatura cu accesul sau utilizarea etreabamea.ro (cu exceptia cazului in care aceasta raspundere este prevazuta expres prin lege).

III. Utilizarea serviciului etreabamea.ro

1) Sunteti responsabil pentru orice publicatie pe care o incarcati. Asigurati-va ca aveti dreptul de a publica informatia si ca nu incalcati nicio norma legala sau ale prezentului acord. Puteti utiliza etreabamea.ro numai pentru a invita ofertanti/meseriasi pentru proiecte veritabile in care aveti autoritatea/dreptul de a numi una sau mai multe oferte si intentia dvs. este de a face acest lucru, sub rezerva acceptarii unor termeni corespunzatori. Nu puteti invita ofertanti pentru niciun proiect care nu este legal.

2) Este responsabilitatea dvs. sa selectati un ofertant/meserias potrivit si sa negociati termenii oricarui proiect care urmeaza a fi indeplinit de catre ofertantul/meseriasul selectat. Nu garantam nicio informatie, acreditare sau inregistrare a unei anumite persoane fizice sau companii/persoane juridice. Nu acordam nicio garantie cu privire la bunurile sau serviciile achizitionate sau obtinute prin inscrierea unui proiect privind etreabamea.ro sau a oricaror tranzactii incheiate prin intermediul etreabamea.ro, iar in toate cazurile ar trebui sa faceti propriile dvs. solicitari.

3) In special, este responsabilitatea dvs. sa efectuati verificari adecvate asupra oricarui ofertant/meserias pe care intentionati sa il angajati si sa solicitati dovezi privind acreditarile/atestarile/autorizarile comerciale sau industriale relevante ori cele obligatorii in temeiul legii si sa va asigurati ca ofertantul/meseriasul este solvent si are personal calificat si certificat corespunzator pentru a finaliza proiectul dvs. inainte de contractare.

4) Nu trebuie sa angajati nici un ofertant/mesrias sau sa efectuati orice plata pentru acestia fara a fi efectuat astfel de verificari in deplina satisfactie. In timp ce speranta noastra este ca veti fi multumiti de orice ofertant/meserias pe care il gasiti prin intermediul etreabamea.ro, nu trebuie sa angajati pt proiectul dvs. nici un ofertant/meserias daca aveti indoieli sau preocupari in legatura cu aceasta.

5) Nu vom fi parte la niciun contract incheiat intre dvs. si orice ofertant/meserias, fiind terti fata de contractele incheiate, acestea nefiindu-ne opozabile in niciun mod. Prin urmare, nu vom fi raspunzatori pentru nicio pierdere sau dauna rezultata din orice tranzactie dintre dvs. si orice ofertant/meserias.

6) Sunteti de acord sa NU utilizati etreabamea.ro in mod ilegal si in special sa NU publicati anunturi care:

 1. incalca orice brevet, marca comerciala, drepturi de autor, secret comercial sau alt drept de proprietate al oricarei persoane;
 2.  postati orice fisiere corupte, fisiere care contin virusi sau orice alt cod care ar putea deteriora functionarea unui computer sau a altui dispozitiv electronic;
 3. desfasurarea de anchete, concursuri, altele decat cele din Comunitati (definite mai jos) destinate unor astfel de utilizari, si nu vor transmite scheme piramidale sau scrisori in lant;
 4. descarcati orice fisier postat de un alt utilizator al unui forum despre care utilizatorul stie sau ar trebui sa stie in mod rezonabil ca nu poate fi distribuit in mod legal in acest mod;
 5. sa falsificati o alta persoana sau o entitate sau sa falsificati sau sa stergeti orice atributii de autor, notificari legale sau de alta natura sau denumiri sau etichete de proprietate ale originalului sau sursei de software sau alt material continut intr-un fisier care este Postat;
 6. provoaca intreruperea, deteriorarea, eficientizarea sau eficienta etreabamea.ro in vreun fel si prin urmare sa restrictioneze sau impiedice orice alt utilizator sa utilizeze si sa se bucure de etreabamea.ro

Clauzele de la “anuntul autorizat” se aplica in mod corespunzator.

IV. Comportament

Sunteti de acord sa nu utilizati Serviciul in orice mod ilegal si sa NU aduceti:

 1. defaimare;
 2. abuzuri;
 3. hartuire;
 4. rau tratament;
 5. amenintari;
 6. sau orice incalca in alt mod drepturile legale (inclusiv drepturile de confidentialitate si publicitate) ale altora; sa publicati, sa postati, sa incarcati, sa distribuiti sau sa difuzati orice material inadecvat, defaimator, abuziv, contrafacut, obscen, discriminatoriu sau ilegal.

V. Taxe

1) Utilizarea Serviciului este in general gratuita, insa este posibil sa percepem o taxa pentru utilizarea anumitor functii ale serviciului care ofera functionalitati imbunatatite sau beneficii suplimentare pentru utilizatori, inclusiv, de exemplu, serviciul nostru de postare recomandata. Serviciul nostru de postare speciala va ofera posibilitatea de a face ca inregistrarea dvs. de proiect sa devina mai proeminenta si, in anumite circumstante, ofertantii/meseriasi pot prioritiza astfel de proiecte. Anunturile recomandate apar pe etreabamea.ro timp de sapte (7) zile lucratoare.

2) In cazul in care percepem o taxa pentru utilizarea unei anumite functii de serviciu, aceasta va va fi clarificata prin intermediul etreabamea.ro si nu veti fi taxat decat daca solicitati in mod specific acea facilitate, de exemplu facand clic pe butonul “Platiti acum”.

3) Comisioanele noastre sunt cotate in Euro si le putem schimba din cand in cand, fie temporar – de exemplu, in legatura cu anumite promotii sau cu lansarea sau comercializarea de noi servicii, sau pentru o perioada indelungata sau permanenta pana la urmatoarea noastra revizuire a taxelor. Va vom notifica despre astfel de modificari ale comisioanelor noastre prin postarea acestor modificari prin intermediul etreabamea.ro. Astfel de modificari nu vor afecta nicio obligatie de plata existenta pentru noi, dar vor fi eficiente pentru orice utilizare noua sau ulterioara a serviciului relevant de la data la care vom posta taxele revizuite pentru etreabmea.ro.

4) Sunteti direct responsabil de plata tuturor taxelor aplicabile atunci cand sunt datorate. Daca nu platiti onorariile corespunzatoare, fara a aduce atingere vreunui alt drept sau remediu la care am putea fi indreptatiti in temeiul prezentului Contract sau al legii, va putem limita capacitatea de a utiliza serviciile aplicabile. In cazul in care prin intermediul metodei dvs. de plata nu reuseste plata sau contul dvs. este scadent, putem colecta comisioane datorate prin alte mecanisme legale de colectare conforme cu legea din Romania.

5) Cand invitati ofertantii/meseriasi sa liciteze pentru unul din proiectele/joburile dvs. prin intermediul website-ului etreabamea.ro, nu putem si nu garantam ca veti primi raspunsuri sau ca, daca faceti acest lucru, orice ofertant/meserias care raspunde va fi potrivit sau capabil sa realizeze acest proiect. Acesta este cazul daca utilizati functiile etreabamea.ro pentru postarea proiectelor/joburilor dvs., pe care le punem la dispozitie gratuit, sau pentru serviciul nostru de produse recomandate sau, cu exceptia cazului in care confirmam in mod explicit in scris, orice aspect platit al etreabamea.ro. Prin urmare, nu aveti dreptul la nicio restituire daca nu primiti raspunsuri sau daca considerati ca raspunsurile pe care le-ati primit nu sunt potrivite scopurilor dvs.

6) Recunoasteti si sunteti de acord ca, (in situatia in care incalcati oricare dintre prevederile din sectiunea intitulata “Utilizarea serviciului etreabamea.ro” de mai sus) sa va suspendam sau sa va inchidem accesul la orice functii platite in situatia in care nu eliminati continutul pe care l-ati postat ce contravine prezentelor clauze, inclusiv continutul din anunturile recomandate sau care se refera altfel la proiecte/joburi si care aduc atingere prevederilor prezentului acord sau normelor legale in vigoare. In cazul in care incalcarea este grava suspendarea si/sau restrictionarea totala a accesului se va efectua fara notificare prealabila.

VI. Anularea si terminarea

1) Contractul dintre proprietar si ofertant/meserias se poate poate rezilia/anula conform legilor din Romania sau pe cale amiabila.

2) etreabamea.ro nu este responsabil pentru eventualele neintelegeri dintre proprietar si ofertant/meserias, de orice natura ar fi acestea, si nici de nerespectarea totala sau partiala a clauzelor negociate si stabilite intre acestia.

3) In momentul in care doriti sa anulati un anunt/o lucrare postata (publicata), avand in vedere ca etreabamea.ro a primit comanda direct de la dvs. pentru a publica anuntul in cauza, nu aveti dreptul la nicio restituire a platii pentru orice a insemnat costul anuntului dvs. postat/publicat.

4) Sub rezerva celor de mai sus, puteti sa anulati o inregistrare a proiectului pe care ati publicat-o in orice moment prin intermediul platformei etreabamea.ro din navigarea principala. Faceti click pe jobul pe care doriti sa il anulati, apoi faceti click pe butonul “Anulare job”. Daca doriti sa va inchideti complet contul si sa incheiati acest Contract, puteti face acest lucru contactand echipa noastra de asistenta pentru clienti (consultati pagina noastra de contact pentru detalii despre cum sa ne contactati). Acest proces nu va afecta niciun fel de aranjamente/angajamentele pe care le-ati incheiat deja cu o afacere comerciala.

VII. Linkuri si continut de utilizator

1) Nu este posibil sa revizuim toate site-urile care sunt legate de etreabamea.ro si, prin urmare, ar trebui sa aveti grija atunci cand urmati orice link. Nu suntem raspunzatori pentru nicio pierdere sau dauna care ar putea fi suferita ca rezultat al urmaririi oricaror linkuri. Sunteti de acord sa nu trimiteti linkuri catre niciun alt site web.

2) Serviciul contine forumuri de discutii, servicii de buletin de bord, zone de chat, comunitati si/sau alte servicii de comunicare sau facilitati de comunicare (colectiv “Comunitati”). Toti utilizatorii vor folosi etreabamea.ro in mod responsabil si solicitam tuturor utilizatorilor sa se asigure ca tot continutul pe care il posteaza in cadrul etreabamea.ro este legal si licit.

3) Nu suntem responsabili pentru revizuirea sau controlul continutului utilizatorilor si este posibil unii utilizatori sa prezinte materiale ofensive, daunatoare, inexacte sau altfel nepotrivite sau, in unele cazuri, inregistrari care au fost marcate eronat sau sunt altfel inselatoare. Va indemnam la o judecata corecta si sa folositi prudenta si bunul simt atunci cand utilizati comunitatile. Nu controlam informatiile furnizate de utilizatori si nu avem nicio obligatie de a monitoriza utilizatorii.

4) Sunteti responsabili pentru propria dvs. comunicare si pentru orice consecinte care decurg din ea. Comunitatile permit utilizatorilor sa trimita si sa primeasca mesaje si materiale care sunt legale, corecte si legate de comunitatea respectiva, si sunteti de acord ca le veti utiliza numai in acest scop.

5) Nu garantam veridicitatea, exactitatea sau fiabilitatea oricarei comunicari publicate in etreabamea.ro si nu sustinem orice opinii exprimate in etreabamea.ro. Trebuie sa aveti grija la materialele publicate de catre alti utilizatori, deoarece acest lucru se face pe propriul dvs. risc.

6) Este important sa retineti ca toate comunitatile sunt publice si ca altii pot citi comunicarile facute prin intermediul etreabamea.ro fara ca autorului sa i se aduca la cunostinta acest lucru. Va recomandam sa actionati cu precautie atunci cand transmiteti informatii personale despre dvs. in orice comunitate si va sfatuim sa nu oferiti informatii personale despre alta persoana, cu exceptia cazului in care aveti dreptul sa o faceti.

VIII. Utilizarea informatiilor

1) Sunteti singurul responsabil pentru continutul, precizia si caracterul complet al informatiilor despre proprietarul casei si sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, exacte, actuale si complete.

2) Sunteti de acord cu posibilitatea ca noi sa modificam si/sau sa eliminam orice parte a informatiilor detinute de Proprietar despre care consideram ca incalca oricare dintre prevederile prezentului Acord sau normele legale in vigoare si/sau sa suspendam sau sa va anulam accesul la etreabamea.ro, fara notificare prealabila.

3) Prin furnizarea de informatii despre Proprietarul de locuinte ne acordati o licenta gratuita, perpetua, irevocabila si neexclusiva de a utiliza, copia, reproduce, modifica, publica, edita, traduce, distribui, executa si afisa materialul singur sau ca alta parte ce functioneaza sub orice forma, mass-media sau tehnologie, fie acum cunoscute, fie dezvoltate in continuare, si sa sub-autorizeze aceste drepturi prin mai multe niveluri de sublicente. Clauzele mentionate anterior includ dreptul de a exploata orice drepturi de proprietate asupra unor astfel de materiale, dar fara a se limita la drepturile de autor, marci comerciale, servicii sau legi privind brevetele, sub orice jurisdictie relevanta. Nu postati niciun fel de materiale pe care nu doriti sa le folosim in acest fel.

4) Sunteti de acord ca informatiile despre dispozitivul pe care il utilizati pentru a accesa etreabamea.ro sa fie colectate si procesate pentru prevenirea fraudelor si putem folosi terte parti (si informatiile pe care le furnizeaza) pentru a ne ajuta sa prevenim fraudarea sau accesul neautorizat la etreabamea.ro.

5) Sunteti de acord sa nu copiati, sa nu reproduceti, sa nu modificati, sa nu creati lucrari derivate din etreabamea.ro, sa nu distribuiti sau sa afisati in mod public orice continut (cu exceptia informatiilor despre Proprietarii de Locuinte) din etreabamea.ro, fara permisiunea scrisa prealabila.

IX. Aranjamentele cu ofertanti / meseriasi

1) Daca aveti o disputa cu un ofertant/meserias, trebuie sa adresati astfel de litigii direct organelor in cauza. Cu toate acestea, sunteti de acord sa ne comunicati detaliile contestatiei cat mai repede posibil.

2) Am putea decide sa investigam orice nemultumiri ale de dvs. sau ale ofertantilor/meseriasilor si sa discutam in acest sens cu toate partile implicate. Putem lua orice masura legala pe care o consideram necesara in cazul unei plangeri, iar rezultatele probabile ale unei investigatii determinate de plangerea uneia dintre parti ar fi urmatoarele:

 1. dvs. si ofertantului/meseriasului vi se permite in continuare utilizarea etreabamea.ro;
 2. dvs. si ofertantului/meseriasului vi se va limita pentru o perioada accesul/utilizarea etreabamea.ro;
 3. dvs. si ofertantului/meseriasului vi se va anula/suspenda utilizarea etreabamea.ro.

3) Asa cum am spus mai sus, nu putem fi implicati in tranzactiile dumneavoastra cu ofertantul/meseriasul si, in cazul in care aveti o disputa cu unul sau mai multi ofertanti/meseriasi, ne eliberati de orice pretentii, cereri si daune de orice fel si natura, cunoscute si necunoscute, suspectate si nesuspectate, dezvaluite si nedivulgate, care decurg din sau in orice fel sunt legate de astfel de dispute.

X. Drepturi pentru proprietate intelectuala

1) Recunoasteti ca toate drepturile de autor prezente si viitoare si alte drepturi de proprietate intelectuala care exista sau sunt folosite in legatura cu etreabamea.ro si cu orice parte a acestuia (“drepturile”), inclusiv modul in care etreabamea.ro este prezentat si toate informatiile si documentatia referitoare la acesta este proprietatea noastra (sau aceea a licentiatorilor nostri), si nimic din prezentul acord nu va fi luat pentru a va transfera vreunul dintre drepturi.

2) Numai in scopul accesarii si utilizarii a website-ului etreabamea.ro si doar pentru peroada accesari si utilizarii va acordam o licenta neexclusiva, netransferabila.

XI. Despagubire

1) Este responsabilitatea dvs. sa va asigurati ca sunteti indreptatit sa furnizati informatiile despre proprietar si de aceea sunteti de acord sa ne despagubiti impotriva oricaror cheltuieli, daune si pierderi de orice fel (inclusiv taxe si costuri legale rezonabile) suportate de noi in legatura cu orice litigiu in sensul larg (inclusiv, fara limitare, orice reclamatie de incalcare a marcii sau a drepturilor de autor, defaimare, incalcarea confidentialitatii, publicitate falsa sau inselatoare sau practici de vanzare) care rezulta din furnizarea de informatii despre proprietarul de locuinte.

XII. Limitare a raspunderii

1) Fara a aduce atingere oricarei alte dispozitii, nimic din prezentul acord nu exclude sau limiteaza raspunderea fiecarei parti pentru moartea sau vatamarea corporala cauzata de neglijenta, frauda sau denaturarea frauduloasa a acelei parti, sau orice alta raspundere care nu poate fi exclusa sau limitata in mod legal.

2) Singura garantie pe care o acordam este ca ne angajam sa furnizam orice serviciu al etreabamea.ro pe care il platiti cu pricepere si ingrijire rezonabila.

3) Daca sunteti nemultumit de etreabamea.ro sau de conditiile prezentului Acord, singura dvs. solutie de remediere in temeiul prezentului Acord este de a intrerupe utilizarea website-ului etreabamea.ro.

4) Fara a limita cele de mai sus, nu vom avea nicio raspundere pentru orice esec sau intarziere care rezulta din orice problema care nu este controlata in mod rezonabil de noi.

5) In afara de cele enuntate mai sus, nu vom fi raspunzatori in contract de nicio pierdere delictuala, neglijenta, taxa legala, declaratie gresita sau in orice alt fel pentru orice pierdere sau dauna care rezulta sau este legata in vreun fel de acest Acord.

6) Cu exceptia celor expuse in mod expres in prezentul document, toate conditiile, garantiile si obligatiile ce pot fi impuse sau incorporate in prezentul acord prin lege, drept comun sau in alt mod, precum si orice obligatii care decurg din acestea sunt, in mod expres, excluse in masura permisa de lege.

7) Nu vom fi responsabili pentru orice pierdere de afaceri, pierderea profitului, intreruperea afacerii, pierderea informatiilor comerciale, pierderi de date sau orice alte pierderi pecuniare (chiar daca am fost informati cu privire la posibilitatea unei astfel de pierderi sau daune).

8) In cazul in care orice limitare sau excludere a raspunderii din prezentul acord se dovedeste a fi ineficienta, atunci nu vom fi raspunzatori fata de dvs.decat pentru cel mult contravaloarea a 100 de lire sterline in total. Daca va inregistrati atat ca “Proprietar de locuinte”, cat si ca “Intreprindere Comerciala”, se aplica numai plafonul din Acordul privind utilizatorul comercial.

9) Nu putem garanta ziua sau ora in care vom raspunde la orice e-mail, la telefon sau la solicitari scrise sau la depunerea formularului de pe site.

XIII. Drepturile noastre

1) Ne rezervam dreptul de a edita, refuza sa publicam sau sa inlaturam din Serviciu orice informatii sau materiale pe care le consideram ca incalca sau care ar putea incalca acest Acord sau care sunt sau ar putea fi altfel ilegale sau inadmisibile si sa dezvaluim orice informatii pe care le consideram adecvate pentru a satisface orice lege, reglementare, proces legal sau cerere guvernamentala.

2) Fara a aduce atingere generalitatii celor de mai sus, ne rezervam dreptul de a va intrerupe furnizarea serviciilor etreabamea.ro sau de a va restrictiona accesul la etreabamea in orice moment si/sau de a rezilia acest Acord imediat dupa notificare in cazul in care va aflati in situatia de incalcare a prezentului acord.

3) Daca ati efectuat o plata pentru serviciul nostru de postare speciala sau pentru orice alt serviciu platit, pe care il putem oferi din cand in cand si nu am finalizat livrarea acestui serviciu, atunci sub rezerva dispozitiilor celor doua paragrafe de mai sus, vom avea dreptul sa suspendam sau sa incetam furnizarea serviciilor etreabamea.ro sau sa reziliem acest Acord printr-o notificare scrisa prealabila: o astfel de notificare intra in vigoare numai dupa ce am terminat livrarea serviciului pentru care ati platit sau, daca perioada urmatoare este mai lunga, cu preaviz scris in scris de trei (3) zile.

4) In toate celelalte cazuri, ne rezervam dreptul de a: modifica sau intrerupe temporar sau definitiv in totalitate sau o parte a serviciului etreabamea.ro; sa incetam sa va furnizam serviciul etreabamea.ro sau sa va restrictionam accesul la etreabamea.ro; si/sau sa reziliam acest Acord in orice moment fara notificare, din orice motiv, fara niciun fel de raspundere fata de dvs. (cu conditia ca orice astfel de reziliere sa nu aduca atingere drepturilor si obligatiilor fiecarei parti, acumulate inainte de incheierea acesteia).

5) Putem schimba termenii acestui Acord din timp in timp si vom posta termenii revizuiti pe Website-ul etreabamea.ro. Daca nu sunteti de acord cu revizuirile pe care noi le-am facut cu privire la termenii acestui Acord, atunci aveti dreptul sa nu mai utilizati etreabamea.ro si trebuie sa faceti acest lucru imediat. Toate revizuirile pe care le facem in termenii prezentului Acord vor intra in vigoare in decurs de patru zile lucratoare de la data la care termenii revizuiti in cauza sunt afisati pe Website-ul etreabamea.ro. Continuarea utilizarii Serviciului dupa data respectiva va constitui acceptarea Acordului modificat.

XIV. Clauze finale

1) In cazul in care orice prevederi ale prezentei conventii sunt considerate ilegale sau incalca norme imperative ale legii, astfel de prevederi vor fi intrerupte si considerate nule, restul prevederilor ramanand in vigoare si cu efect, cu exceptia cazului in care scopul comercial al prezentului acord este in mod substantial afectat, caz in care acordul se considera a fi incetat fara a da nastere la raspundere suplimentara.

2) Nu puteti sa transferati, sa subcontractati sau sa cesionati niciunul dintre drepturile pe care le-ati prezentat fara acordul nostru prealabil scris.

5) Nici o renuntare nu va avea efect decat daca va fi comunicata in scris si nu va infrange dreptul de a actiona cu privire la incalcarile continue si/sau ulterioare ale prezentului acord.

4) Prezentul Acord constituie intregul acord cu privire la obiectul sau/si inlocuieste si stinge toate comunicarile anterioare, reprezentarile (altele decat denaturarile frauduloase) si aranjamentele, in scris sau oral, cu exceptia Termenilor si conditiilor care au fost incheiate.

5) Orice notificare care trebuie furnizata in temeiul prezentului acord poate fi facuta prin e-mail, sau prin posta obisnuita, la adresa furnizata pe website-ul etreabamea.ro.

7) Nicio prevedere a prezentului articol nu va crea sau nu se va considera a crea un joint-venture, un agent principal sau o relatie de parteneriat intre parti.

8) Prezentul acord este supus legilor Romaniei, iar toti utilizatori etreabmea.ro se supun in totalitate jurisdictiei instantelor din Romania.

9) In cazul oricaror comentarii sau intrebari privind acest Acord (inclusiv Politica de confidentialitate), atunci va rugam sa ne contactati.

C) Acordul de utilizare pentru ofertanti/meseriasi

I. General

1) Acesti termeni de utilizare (impreuna cu documentele la care se face referire) va indica termenii in care puteti utiliza website-ul nostru etreabamea.ro, fie ca oaspete, fie ca utilizator inregistrat. Utilizarea site-ului nostru include accesarea, navigarea sau inregistrarea pentru utilizarea etreabamea.ro.
2) Cititi cu atentie acesti termeni de utilizare inainte de a incepe sa utilizati etreabamea.ro, deoarece acestia se aplica in mod obligatoriu la utilizarea etreabamea.ro.
3) Prin utilizarea etreabamea.ro, confirmati ca acceptati acesti termeni de utilizare si ca sunteti de acord sa-i respectati.
4) Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni de utilizare, nu trebuie sa utilizati website-ul etreabamea.ro.

II. Alti termeni aplicabili

1) Acesti termeni de utilizare se refera la urmatorii termeni suplimentari, care se aplica si in cazul utilizarii de catre dvs. a website-ului etreabamea.ro

2) Politica noastra de confidentialitate stabileste termenii pe care ii procesam, datele personale pe care le colectam de la dvs. sau pe care ni le furnizati. Prin utilizarea site-ului nostru, sunteti de acord cu o astfel de prelucrare si garantati ca toate datele furnizate de dvs. sunt corecte.

3) Politica noastra privind cookie-urile stabileste informatii despre cookie-urile de pe website-ul etreabamea.ro

4) In cazul in care o oferta este facuta de dvs. pentru a achizitiona un job din website-ul etreabamea.ro care este acceptat de noi, atunci Termenii si conditiile de furnizare se vor aplica acelor oferte.

III. Modificari la acesti termeni

1) Putem revizui acesti termeni de utilizare in orice moment prin modificarea acestei pagini.

2) Obligatoriu, verificati din cand in cand aceasta pagina pentru a observa orice schimbari pe care le-am facut.

IV. Modificari la site-ul nostru

1) Este posibil sa ne actualizam site-ul din cand in cand si sa schimbam continutul in orice moment. Cu toate acestea, retineti ca orice continut de pe website-ul etreabamea.ro poate fi depasit la un moment dat si nu avem nicio obligatie sa il actualizam.

2) Nu garantam faptul ca site-ul nostru sau orice continut de pe acesta nu va fi lipsit de erori sau omisiuni.

V. Accesarea site-ului nostru

1) Site-ul nostru este disponibil gratuit.

2) Noi nu garantam ca site-ul nostru sau orice continut de pe acesta va fi intotdeauna disponibil sau neintrerupt. Accesul la site-ul nostru este permis temporar. Putem suspenda, retrage, intrerupe sau modifica toate sau orice parte a website-ului etreabamea.ro fara notificare.

3) Nu vom fi responsabili pentru dvs. daca, din orice motiv, website-ul etreabamea.ro este indisponibil in orice moment sau pentru orice perioada.

4) Sunteti responsabil pentru a face toate aranjamentele necesare pentru a avea acces la site-ul nostru.

VI. Pentru a deschide un cont si a achizitiona acces la joburi postate de proprietari, vi se va cere sa ne furnizati urmatoarele:

1) Detaliile complete de contact, inclusiv numarul de telefon;

2) In cazul in care serviciile furnizate de dvs. au calificari relevante, calitatea de membru sau certificari, trebuie sa furnizati dovada acestora.

3) De asemenea, sunteti responsabil pentru a va asigura ca toate persoanele care acceseaza site-ul nostru prin intermediul conexiunii dvs. la internet cunosc acesti termeni de utilizare si alti termeni si conditii aplicabile, si ca le respecta.

VII. Contul si parola

1) Daca alegeti sau aveti la dispozitie un cod de identificare a utilizatorului, o parola sau orice alta informatie, ca parte a procedurilor noastre de securitate, trebuie sa tratati aceste informatii ca fiind confidentiale. Nu trebuie sa le dezvaluiti niciunei terte parti.

2) Avem dreptul sa dezactivam in orice moment orice cod de identificare al utilizatorului sau parola, fie ales de dvs., fie alocat de noi, daca in opinia noastra rezonabila nu ati respectat prevederile acestor conditii de utilizare.

3) Daca stiti sau suspectati ca altcineva decat dvs. cunoaste codul de identificare al utilizatorului sau parola, trebuie sa ne anuntati imediat utilizand contul dvs. la adresa de e-mail furnizata in pagina principala pentru website-ul etreabamea.ro.

4) Puteti sa va inchideti contul oricand, dar va rugam sa fiti constienti de faptul ca, odata ce contul dvs. este inchis, nu veti putea sa va inregistrati un alt cont.

VIII. Taxe

1) Utilizarea Serviciului este in general gratuita, insa percepem o taxa pentru utilizarea afisarea datelor de contact aferente fiecarui anunt/job.

2) In cazul in care percepem o taxa pentru utilizarea unei anumite functii de serviciu, aceasta va fi clarificata prin intermediul etreabamea.ro si nu veti fi taxat decat daca solicitati in mod specific acea facilitate, de exemplu facand clic pe butonul “Platiti acum”.

3) Comisioanele noastre sunt cotate in Euro si le putem schimba din cand in cand, fie temporar – de exemplu, in legatura cu anumite promotii sau cu lansarea sau comercializarea de noi servicii, sau pentru o perioada indelungata sau permanenta pana la urmatoarea noastra revizuire a taxelor. Va vom notifica despre astfel de modificari ale comisioanelor noastre prin postarea acestor modificari prin intermediul etreabamea.ro. Astfel de modificari nu vor afecta nicio obligatie de plata existenta pentru noi, dar vor fi eficiente pentru orice utilizare noua sau ulterioara a serviciului relevant de la data la care vom posta taxele revizuite pentru etreabmea.ro.

4) Sunteti direct responsabil de plata tuturor taxelor aplicabile atunci cand sunt datorate. Daca nu platiti onorariile corespunzatoare, fara a aduce atingere vreunui alt drept sau remediu la care am putea fi indreptatiti in temeiul prezentului Contract sau al legii, va putem limita capacitatea de a utiliza serviciile aplicabile. In cazul in care prin intermediul metodei dvs. de plata nu reuseste plata sau contul dvs. este scadent, putem colecta comisioane datorate prin alte mecanisme legale de colectare conforme cu legea din Romania.

5) Cand invitati ofertantii/meseriasi sa liciteze pentru unul din proiectele/joburile dvs. prin intermediul website-ului etreabamea.ro, nu putem si nu garantam ca veti primi raspunsuri sau ca, daca faceti acest lucru, orice ofertant/meserias care raspunde va fi potrivit sau capabil sa realizeze acest proiect. Acesta este cazul daca utilizati functiile etreabamea.ro pentru postarea proiectelor/joburilor dvs., pe care le punem la dispozitie gratuit, sau pentru serviciul nostru de produse recomandate sau, cu exceptia cazului in care confirmam in mod explicit in scris, orice aspect platit al etreabamea.ro. Prin urmare, nu aveti dreptul la nicio restituire daca nu primiti raspunsuri sau daca considerati ca raspunsurile pe care le-ati primit nu sunt potrivite scopurilor dvs.

6) Recunoasteti si sunteti de acord ca, (in situatia in care incalcati oricare dintre prevederile din sectiunea intitulata “Utilizarea serviciului etreabamea.ro” de mai sus) sa va suspendam sau sa va inchidem accesul la orice functii platite in situatia in care nu eliminati continutul pe care l-ati postat ce contravine prezentelor clauze, inclusiv continutul din anunturile recomandate sau care se refera altfel la proiecte/joburi si care aduc atingere prevederilor prezentului acord sau normelor legale in vigoare. In cazul in care incalcarea este grava suspendarea si/sau restrictionarea totala a accesului se va efectua fara notificare prealabila.

IX. Drepturi pentru proprietate intelectuala

1) Suntem proprietarul si/sau licentiatul tuturor drepturilor de proprietate intelectuala de pe site-ul nostru si a materialelor publicate pe acesta. Aceste lucrari sunt protejate de legile si tratatele privind drepturile de autor din intreaga lume. Toate aceste drepturi sunt rezervate.

2) Puteti sa tipariti o copie si sa descarcati extrase din orice pagina de pe site-ul nostru pentru uz personal si sa atrageti atentia altor persoane din cadrul organizatiei dvs. asupra continutului postat pe site-ul nostru.

3) Nu trebuie sa modificati in nici un fel hartia sau copiile digitale ale materialelor pe care le-ati imprimat sau descarcat si nu trebuie sa utilizati niciun fel de ilustratii, fotografii, secvente video sau audio sau orice grafica separat de orice text insotitor.

4) Statutul nostru (si cel al unor contribuabili identificati) ca autori ai continutului de pe site-ul nostru trebuie sa fie intotdeauna recunoscut.

5) Nu trebuie sa utilizati nicio parte a continutului de pe site-ul nostru in scopuri comerciale fara a obtine o licenta de la noi sau de la licentiati.

6) Daca imprimati, copiati sau descarcati orice parte a website-ul etreabamea.ro incalcand acesti termeni de utilizare, dreptul dvs. de a utiliza site-ul nostru va inceta imediat si, la alegerea noastra, trebuie sa returnati sau sa distrugeti orice copie a materialelor pe care le-ati facut.

X. Nu se bazeaza pe informatii

1) Continutul de pe site-ul nostru este furnizat doar pentru informatii generale. Nu intentioneaza sa reprezinte sfaturi pe care ar trebui sa va bazati.

2) Cu toate ca depunem eforturi rezonabile pentru actualizarea informatiilor de pe website-ul etreabamea.ro, nu facem nicio declaratie, nu dam nicio garantie expresa sau implicita ca este corect, complet sau actualizat continutul de pe site-ul nostru.

XI. Limitarea raspunderii noastre

1) Fara a aduce atingere oricarei alte dispozitii, nimic din prezentul acord nu exclude sau limiteaza raspunderea fiecarei parti pentru moartea sau vatamarea corporala cauzata de neglijenta, frauda sau denaturarea frauduloasa a acelei parti, sau orice alta raspundere care nu poate fi exclusa sau limitata in mod legal.

2) In masura permisa de lege, excludem toate conditiile, garantiile, reprezentarile sau alti termeni care se pot aplica website-ului etreabamea.ro sau continutului sau, fie expres, fie implicit.

3) Nu vom fi raspunzatori fata de niciun utilizator pentru nicio pierdere sau prejudiciu, fie contractuala, delictuala (inclusiv neglijenta), incalcare a taxei legale sau altfel, chiar daca este previzibila, care decurge din sau in legatura cu:

(a) utilizarea sau incapacitatea de a folosi website-ul etreabamea.ro;
(b) utilizarea sau dependenta de orice continut afisat pe website-ul etreabamea.ro;
(c) pierderea profitului, a vanzarilor, a activitatii sau a veniturilor;
(d) intreruperea activitatii;
(e) pierderea economiilor anticipate;
(f) pierderea oportunitatilor de afaceri, a fondului comercial sau a reputatiei;
(g) sau orice pierdere sau deteriorare directa sau indirecta.

4) Nu vom fi raspunzatori pentru niciun fel de pierderi sau pagube cauzate de un virus, un atac de dezarmare distribuit sau alt material daunator din punct de vedere tehnologic, care poate infecta echipamentul calculatorului, programele de calculator, datele sau alte materiale de proprietate datorita utilizarii site-ului dvs. sau descarcarea oricarui continut pe acesta sau pe orice website legat de acesta.

5) Nu ne asumam nicio responsabilitate pentru continutul website-urilor conectate pe site-ul nostru. Astfel de legaturi nu ar trebui interpretate ca o aprobare de catre noi a acestor website-uri legate. Nu vom fi raspunzatori pentru nicio pierdere sau dauna care ar putea aparea din cauza utilizarii de catre dvs. a acestora.

6) Contractul de servicii este incheiat intre dvs. si proprietarul casei si nu suntem raspunzatori in niciun mod pentru moartea, vatamarea corporala sau prejudiciul cauzat dvs., angajatilor, subcontractantilor sau colaboratorilor dvs. in timp ce lucrati asupra proprietatii unui proprietar, pentru care acceptati acesti termeni si asupra carora v-ati dat acordul.

XII. Incarcarea continutului pe website-ul etreabamea.ro

1) Ori de cate ori utilizati o caracteristica care va permite sa incarcati continut pe site-ul nostru, cum ar fi posibilitatea de a raspunde la feedback-ul lasat de proprietarii de case cu privire la jobul pe care l-ati efectuat pentru ei, trebuie sa respectati standardele de continut stabilite de mai jos.

2) Garantati ca o astfel de contributie respecta aceste standarde si veti fi raspunzator fata de noi si ne veti despagubi pentru orice incalcare a acestei garantii. Aceasta inseamna ca veti fi responsabili pentru orice pierdere sau dauna pe care o suferim ca urmare a incalcarii garantiei.

3) De asemenea, avem dreptul de a dezvalui identitatea dvs. oricarei terte parti care sustine ca orice continut postat sau incarcat de dvs. pe site-ul nostru constituie o incalcare a drepturilor sale de proprietate intelectuala sau a dreptului la confidentialitate sau a altor norme legale imperative.

4) Nu vom fi responsabili sau raspunzatori fata de niciun tert pentru continutul sau exactitatea oricarui continut publicat de dvs. sau de orice alt utilizator al site-ului nostru.

5) Avem dreptul sa eliminam orice postare pe care o faceti pe site-ul nostru daca, in opinia noastra, postarea dvs. nu respecta standardele de continut prezentate mai jos.

6) Opiniile exprimate de alti utilizatori de pe site-ul nostru nu reprezinta punctele noastre de vedere sau judecatile noastre de valoare.

XIII. Utilizari interzise

1) Puteti utiliza site-ul nostru numai in scopuri legale. Nu puteti utiliza site-ul nostru:

(a) in orice mod care incalca orice lege sau reglementare locala, nationala sau internationala aplicabila;
(b) in orice mod care este ilegal sau fraudulos sau are un scop sau un efect ilegal sau fraudulos;
(c) in scopul de a dauna sau de a incerca sa dauneze minorilor in vreun fel;
(d) trimiterea, primirea, incarcarea, descarcarea, utilizarea sau reutilizarea oricaror materiale care nu respecta standardele noastre de continut (a se vedea mai jos);
(e) sa transmita sau sa achizitioneze trimiterea de materiale publicitare sau materiale promotionale nesolicitate sau neautorizate sau orice alta forma de solicitare similara (spam);
(f) sa transmita cu buna stiinta orice date, sa trimita sau sa incarce orice material care contine virusi, loggers, spyware, adware sau orice alte programe daunatoare sau coduri similare de calculator proiectate sa afecteze negativ functionarea oricarui software de calculator sau hardware.

XIV. De asemenea, sunteti de acord:

(a) sa nu reproduceti, sa nu duplicati, sa nu copiati sau sa revindeti orice parte a website-ul etreabamea.ro, cu incalcarea prevederilor acestor termeni de utilizare a site-ului.
(b) sa nu accesati fara autorizare, sa interveniti, sa deteriorati sau sa perturbati:
(i) orice parte a website-ului nostru;
(ii) orice echipament sau retea pe care website-ul nostru este stocat;
(iii) orice software utilizat in furnizarea website-ului nostru; sau
(iv) orice echipament sau retea sau software care apartine sau este folosit de orice terta parte.

XV. Standardele de continut

1) Aceste standarde de continut se aplica oricarui material pe care il publicati si/sau la care va aduceti aportul in orice mod (contributii) si la orice servicii interactive asociate cu acesta.

2) Trebuie sa respectati spiritul urmatoarelor standarde.Standardele se aplica fiecarei parti a oricarei contributii, precum si intregului sau.

XVI. Contributiile trebuie

(a) sa fie exacte (in cazul in care acestea afirma fapte);
(b) sa fie conforme realitatii (in cazul in care acestea exprima opinii);
(c) sa respecte legislatia aplicabila in Romania si in orice tara din care sunt inregistrate.

XVII. Contributiile NU trebuie

(a) sa contina orice material care este defaimator pentru orice persoana;
(b) sa contina orice material obscen, ofensator, ce contine ura sau instigator;
(c) sa contina orice material pentru care nu ati obtinut toate licentele si/sau aprobarile necesare;
(d) sa promoveze material explicit sexual;
(e) sa promoveze violenta;
(f) sa promoveze discriminarea pe criterii de rasa, sex, religie, nationalitate, handicap, orientare sexuala sau varsta;
(g) sa incalce orice drepturi de autor sau drepturi conexe sau marca comerciala a oricarei alte persoane;
(h) sa fie in masura sa insele orice persoana;
(i) sa mijloceasca incalcarea oricarei obligatii legale datorata unui tert, cum ar fi o obligatie contractuala sau o datorie de incredere;
(j) sa promoveze orice activitate ilegala;
(k) sa ameninte, sa abuzeze sau sa invadeze intimitatea altcuiva sau sa provoace neplaceri, inconveniente sau anxietate inutila;

(l) sa hartuiasca, sa jeneze, sa alarmeze sau sa deranjeze orice alta persoana;
(m) sa fie folosite pentru a induce in eroare orice persoana sau pentru a va prezenta in mod eronat identitatea sau afilierea la orice persoana;
(n) sa promoveze sau sa sprijine orice act ilegal, cum ar fi incalcarea drepturilor de autor sau utilizarea abuziva a computerului.

XVIII. Suspendarea si incheierea

1) Vom stabili, in mod unilateral, daca a avut loc o incalcare a acestor termeni de utilizare a website-ului prin utilizarea de catre dvs. a website-ul etreabamea.ro.

2) Atunci cand a avut loc o incalcare a acestor termeni, este posibil sa luam masurile pe care le consideram adecvate.

3) Nerespectarea acestor termeni de utilizare a site-ului web poate duce la efectuarea tuturor sau a oricaror dintre urmatoarele actiuni:

(a) retragerea imediata, temporara sau permanenta a dreptului dvs. de a utiliza site-ul nostru;
(b) indepartarea imediata, temporara sau permanenta a oricaror postari sau materiale incarcate de dvs. pe site-ul nostru;
(c) sa va emite un avertisment;
(d) actiuni in justitie impotriva dvs. pentru rambursarea tuturor costurilor cu titlu de despagubire (inclusiv, dar fara a se limita la cheltuieli administrative si juridice) rezultate din incalcarea acestora;
(e) actiuni legale suplimentare impotriva dumneavoastra;
(f) divulgarea acestor informatii catre autoritatile de aplicare a legii, dupa cum am considerat in mod rezonabil ca este necesar.

4) Raspunsurile descrise in acesti termeni nu sunt limitate si putem actiona in orice alt mod adecvat.

5) Noi nu garantam ca site-ul nostru va fi securizat sau fara erori sau virusi.

6) Sunteti responsabil pentru configurarea tehnologiei informatiei, a programelor de calculator si a platformei pentru a accesa website-ul nostru. Ar trebui sa utilizati propriul software de protectie impotriva virusilor.

7) Nu trebuie sa utilizati in mod abuziv site-ul nostru introducand cu buna stiinta virusi, troieni, viermi, bombe logice sau alte materiale care sunt daunatoare din punct de vedere tehnologic.
8) Nu trebuie sa incercati sa obtineti acces neautorizat la site-ul nostru, la serverul pe care este stocat site-ul nostru sau la orice server, computer sau baze de date conectate la site-ul nostru.

9) Nu trebuie sa atacati site-ul nostru printr-un atac de refuz al unui serviciu sau printr-un atac distribuit de serviciu distribuit.

10) Daca ati incalcat aceaste prevederi, vom raporta o astfel de incalcare autoritatilor competente in materie de aplicare a legii si vom coopera cu aceste autoritati prin dezvaluirea indentitatii si a oricaror alte informatii pe care le vor solicita. In cazul unei astfel de incalcari, dreptul dvs. de a utiliza website-ul nostru va inceta imediat.

XIX. Conectarea la site-ul nostru

1) Puteti sa va conectati la pagina noastra de pornire, cu conditia sa o faceti intr-o maniera corecta si legala si sa nu ne afecteze reputatia website-ului etreabamea.ro.

2) Ne rezervam dreptul de a retrage permisiunea de conectare fara notificare.

3) Website-ul pe care va conectati trebuie sa respecte in toate privintele standardele de continut prezentate mai sus.

4) In cazul in care website-ul nostru contine legaturi catre alte site-uri si resurse furnizate de terte parti, aceste linkuri sunt furnizate numai pentru informatiile dvs.

5) Nu avem control asupra continutului acestor site-uri sau resurse.

XX. Nicio asociere

1) Nimic din acesti termeni si conditii nu implica niciun fel de parteneriat sau alta relatie de afaceri intre noi si dumneavoastra in ceea ce priveste jobul pe care l-ati efectuat pentru proprietarii de case si nu trebuie sa va reprezentati in niciun moment ca fiind in vreun fel legat de noi sau actionand in numele nostru.

XXI. Lege aplicabila

1) Retineti ca acesti termeni de utilizare, obiectul si formarea acestora sunt guvernate de legea romana. Prezentul acord este supus legilor Romaniei, iar toti utilizatori etreabamea.ro se supun in totalitate jurisdictiei instantelor din Romania.
In cazul oricaror comentarii sau intrebari privind acest Acord (inclusiv Politica de confidentialitate), atunci va rugam sa ne contactati.