De ce noi?
RAPIDITATE
Cu etreabamea.ro totul se rezolva cat ai zice peste, fie ca esti proprietar sau meserias.
EFICIENTA
Iti punem la dispozitie cele mai eficiente metode de a duce la bun sfarsit un proiect.
SATISFACTIE GARANTATA
Vei pleca de la noi cu zambetul pe buze si o lucrare de nota 10!

Presa

ziarulprofit.ro

Cum sa obtii un dormitor relaxant – sfatul specialistilor Etreabamea.ro

“In amenajarea dormitorului, simplitatea este o regula de baza si se traduce prin putin mobilier, putine elemente de decor si o paleta cromatica redusa. In ceea ce priveste mobila, piesele esentiale sunt: patul, o noptiera si un corp de iluminat – o veioza sau un lampadar – care sa fie situate cat mai aproape de pat.”

Citeste articolul


ziarulluiipu.ro

Cum sa iti amenajezi eficient bucataria?

“Opteaza pentru mobilierul de bucatarie multifunctional sau facut la comanda. Prima regula pentru cei care isi doresc mai multe spatii de depozitare este sa se orienteze spre corpuri de bucatarie cu sertare si dulapuri fabricate inteligent, astfel incat sa se potriveasca la fix in bucataria ta. Mobilierul de bucatarie realizat pe comanda este solutia pentru orice spatiu pentru ca vei avea nevoie sa valorifici la maximum fiecare centimetru patrat.”

Citeste articolul


banisiafaceri.ro

Asa iti amenajezi gradina rapid si spectaculos!

“Opteaza pentru plante rezistente in gradina si nu in ghiveci. Iar daca ai asteptat sa infloreasca, vara este anotimpul prielnic sa le muti in gradina. De exemplu, poti opta pentru hortensii, care isi schimba culoarea in functie de PH-ul solului: daca este acid se vor face albastre, intr-unul alcalin roz, iar intr-unul netru va aparea un mix de flori roz, mov si albastre, uneori pe aceeasi tufa. Daca preferi bulbii de gladiole, dalie sau plante perene, acestea se planteaza in gauri de 6-10 cm, la o adancime de trei ori mai mare decat lungimea bulbului, iar distanta dintre bulbi sa fie de 20-30 cm.Daca optezi pentru trandafiri, planteaza-i la o distanta de 40-50 cm de zidul casei, pe un sol cu Ph neutru.”

Citeste articolul


criteriul.ro

8 Greseli de evitat atunci cand iti amenajezi locuinta

“Nu folosi mai multe stiluri decorative. Casa ta trebuie sa fie amenajata unitar, adica sa aiba elemente care sa transmita un mesaj coerent. De exemplu, daca iti place galbenul, poti alege ca decorul sa includa aceasta culoare si sa o – regasesti atat in living cat si in dormitor sau baie, fara sa exagerezi. Cateva accente – o draperie, canapeaua, un corp de iluminat, pernele decorative de pe pat, un fotoliu, prosoapele din baie, iata doar cateva piese care pot dezvolta ideea cromatica si reda senzatia de unitate stilistica.”

Citeste articolul