Plata prin card si SMS

  1. Cum cumpar produse de pe site-ul etreabamea.ro

etreabeamea.ro vinde on-line produsele sale prin intermediul serviciilor de plata on-line ale NETOPIA Sistem SRL. In acest fel putem asigura clientilor nostri un serviciu sigur si eficient de comanda si plata on-line.

Puteti cumpara produsele noastre on-line urmand 3 pasi:

  1. Selectati produsul pe care doriti sa-l achizitionati si apasati pe linkul „Comanda acum!”
  2. Introduceti datele dvs. personale.

Aceste informatii sunt necesare pentru procesarea corecta si eficienta a comenzii plasate de catre dumneavoastra. Introducerea datelor personale se face utilizand o conexiune criptata SSL pe 256 biti. Mai multe informatii sunt disponibile in rubrica „Cat de sigur este pentru mine sa platesc on-line?”. Informatiile personale nu sunt transferate catre alte terte parti, nici de catre etreabeamea.ro, nici de catre NETOPIA Sistem SRL. Aveti grija sa completati formularul corect si sa indicati persoanele la care se va face facturarea. Adresa de e-mail are importanta extrema deoarece informatiile legate de comanda si produsele comandate vor fi transmise via e-mail. O adresa de e-mail incorecta incetineste intregul proces de comanda a produsului. Mai mult de atat, etreabeame.ro si NETOPIA Sistem SRL nu vor putea sa va contacteze si sa va informeze asupra starii comenzii dumneavoastra.

  1. Introduceti datele despre credit/debit card:

Daca ati ales metoda de plata „Card credit/debit” este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra. Pentru platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si Mastercard/Maestro) este folosit sistemul „3-D Secure” elaborat de aceste organizatii care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. „3-D Secure” asigura in primul rand ca nicio informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata pe serverele noastre sau pe serverele NETOPIA Sistem SRL, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard. In plus, „3-D Secure” este un sistem de autentificare a identitatii posesorilor de carduri in mediu electronic. Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor si se desfasoara numai pe serverele Visa sau MasterCard, dupa caz. Sistemul „3-D Secure” permite efectuarea de cumparaturi on-line cu orice card emis sub licenta Visa sau MasterCard, inclusiv cele de debit si cele electronice Maestro si Visa Electron. Sunt acceptate si cardurile virtuale emise de aceste organizatii.

Daca tranzactia prin card a fost reusita, urmatorul ecran va multumeste pentru comanda pe site-ul nostru si va ofera informatiile relevante pentru comanda. In caz contrar va rugam sa urmati instructiunile aparute.

 

  1. Politica de securitate

Cat de sigur este pentru mine sa platesc on-line?

Produsele de pe acest website sunt comercializate on-line prin intermediul serviciilor de plati on-line oferite de NETOPIA Sistem SRL. Riscurile asociate unei plati on-line sunt:

  • Datele personale introduse de dumneavoastra pentru completarea comenzii sa intre in posesia unor terte parti si sa fie abuziv folosite – etreabeamea.ro si NETOPIA Sistem SRL garanteaza securitatea sistemelor sale informatice.
  • Datele dumneavoastra, in cazul platilor prin card bancar – numar de card, data expirarii, etc. – sa intre in posesia unor terte parti si sa fie abuziv folosite. In cazul sistemului „3-D Secure” aplicat de catre NETOPIA Sistem SRL pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, nicio informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata pe serverele noastre sau pe serverele NETOPIA Sistem SRL, aceastea fiind direct introduce in sistemele Visa sau MasterCard, dupa caz. In plus, in cazul in care cardul dumneavoastra a fost emis de catre o banca certificata in sistemul „3-D Secure”, autorizarea tranzactiei se face doar dupa autentificarea dumneavoastra in acest sistem – introducerea unui cod/parola secreta stiuta numai de dumneavoastra, similar codului PIN la tranzactiile de la ATM. Cititi „Verified by Visa” si „SecureCode” pentru detalii complete legate de sistemul „3-D Secure”.

 

  1. Metode de plata

Puteti alege dintre urmatoarele metode de plata: card de credit/debit, SMS (short message service). Daca ati selectat card de credit/debit ca metoda de plata, este necesar sa completati un formular cu datele despre acesta. Daca tranzactia prin card a fost reusita, urmatorul ecran va multumeste pentru comanda pe site-ul nostru si va ofera informatiile relevante pentru comanda.

Acceptam urmatoarele carti de credit/debit: Visa, Visa Electron, Mastercard/Eurocard, Maestro, inclusiv cardurile virtuale Visa sau MasterCard. Folosind ca metoda de plata cardul bancar de credit/debit, comanda dumneavoastra va fi procesata imediat.

Daca ati selectat SMS ca metoda de plata, este necesar sa completati un formular cu datele cerute. Daca tranzactia prin SMS a fost reusita, urmatorul ecran va multumeste pentru comanda pe site-ul nostru si va ofera informatiile relevante pentru comanda.

Acceptam urmatorii operatori de telefonie mobila: Orange, Vodafone, Telekom si Digi Mobil. Folosind metoda de plata prin SMS, comanda dumneavoastra va fi procesata imediat.