De ce noi?
RAPIDITATE
Cu etreabamea.ro totul se rezolva cat ai zice peste, fie ca esti proprietar sau meserias.
EFICIENTA
Iti punem la dispozitie cele mai eficiente metode de a duce la bun sfarsit un proiect.
SATISFACTIE GARANTATA
Vei pleca de la noi cu zambetul pe buze si o lucrare de nota 10!

In viata, te confrunti deseori cu faptul ca te muti sau muti obiecte grele. Miscarea, repararea unui apartament, incalzirea casei – toate acestea implica probleme grele pentru ridicarea si mutarea diferitelor obiecte de mobilier si aparate de uz casnic.

Bineinteles, multi dintre noi, in acest scop, invitam rudele sa ne ajute, prieteni buni sau angajam niste persoane contra cost care sa ne ajute. Insa, nu intotdeauna ai la indemana bani suplimentari pentru a plati un serviciu de acest gen, iar pentru ca rudele sa vina, uneori trebuie sa astepti cateva zile, si chiar si atunci s-ar putea sa ii doara spatele. Pentru a termina mai repede o astfel de actiune si, in cele din urma, pentru a te bucura de confort ai nevoie de specialisti.

Ce trebuie sa aiba in vedere un specialist in mobila si mutari?

Un specialist in mobila si mutari trebuie sa aiba in vedere:

  • asamblarea mobilei
  • dezasamblarea mobilei
  • transportul mobilei

Ce se intampla atunci cand nu lucrezi cu un specialist in mobila si mutari?

Rearanjarea mobilierului este o sarcina complexa si consumatoare de timp, mai ales daca sunt elemente masive precum un dulap sau o biblioteca. De regula, mobilierul se elibereaza de rafturi si de elementele mobile, precum usile, insa mobilierul modern tot greu ramane.

In acest caz ai nevoie de specialisti in caratul mobilei, dezmembrarea si asamblarea acesteia in locul dorit. Daca nu apelezi la un profesionist risti sa ramai cu mobila neasamblata corect si mai mult decat atat cu afectiuni ale spatelui si bratelor. Poti anticipa deja ceea ce se va intampla cu casa ta: zgarieturi pe podea si pereti, si cu siguranta, rearanjarea mobilierului iti va ocupa toata ziua.

De ce sa alegi sa lucrezi cu un profesionist in mobila si mutari

Lucrul cu profesionistii este o placere, deoarece acestia isi asuma intotdeauna responsabilitatea in mod responsabil fata de indatoririle lor. Companiile moderne specializate in mobila si mutari, ofera specialisti calificati care sunt pregatiti pentru a efectua un ciclu complet de lucrari privind transportul de lucruri, incepand cu demontarea mobilierului, incarcarea, transportul, descarcarea si reasamblarea pieselor de mobilier. Pentru lucru, folosesc intotdeauna echipamente speciale, iar lucrurile clientului sunt foarte atent ingrijite. In ceea ce priveste persoanele private, serviciile lor pot fi mai ieftine, dar miscarea mobilei si transportul ei, poate fi o ocupatie foarte periculoasa.

Pentru a evita problemele neprevazute, clientul trebuie sa controleze independent intregul proces. Specialistii in mobila si mutari sunt responsabili pentru obiectele deteriorate, asa ca, inainte de a utiliza serviciile persoanelor necunoscatoare, apeleaza cu incredere la profesionisti. Uneori sunt necesare lucratori suplimentare pentru orice intreprindere sau antreprenor privat. Serviciul oferit de un lucrator in acest domeniu va ajuta in mod eficient la rezolvarea problemei. Esenta activitatii sale zilnice este asistenta in timp util intr-un moment in care este in mod special nevoie de el.

De aceea, specialistii in mobila si mutari, vor veni la momentul potrivit in orice loc. Acestia sunt gata sa ofere orice munca necalificata pentru rezolvarea problemelor care au aparut in mod neprevazut.