De ce noi?
RAPIDITATE
Cu etreabamea.ro totul se rezolva cat ai zice peste, fie ca esti proprietar sau meserias.
EFICIENTA
Iti punem la dispozitie cele mai eficiente metode de a duce la bun sfarsit un proiect.
SATISFACTIE GARANTATA
Vei pleca de la noi cu zambetul pe buze si o lucrare de nota 10!

Istoric

Stiti website-uile acelea unde poti publica un anunt cu ceva treaba de facut pe langa casa, si un expert din zona te contacteaza imediat? Nici noi! Pentru ca acest concept nu exista in online-ul romanesc, inainte ca etreabamea sa isi faca aparitia.

Nascut din nevoia de a oferi romanilor ceva mai mult decat un site de anunturi, etreabamea.ro aduce laolalta proprietari si meseriasi din toate colturile tarii. Am dorit sa punem la dispozitie tuturor o platforma user-friendly care sa puna in legatura oameni care au nevoie de un job bine facut, cu specialisti in domeniu, in doar cativa pasi simpli. Si credem noi ca am reusit.

Pe etreabamea.ro isi au locul anunturi de joburi din orice categorie, precum si meseriasi care sa le puna capac. Acest sistem de intermediere este foarte popular in celelalte tari din Europa, si ne-am gandit ca am putea si noi sa beneficiem de tot ceea ce ne poate oferi o astfel de platforma. Astfel, din samanta unei idei, a incoltit un plan bine pus la punct ce a fost implementat apoi de o echipa tanara si entuziasta, implicata 100% in reusita acestui proiect.

Lucram zi si noapte pentru a mentine totul la standarde europene, si ne dam silinta sa va punem la dispozitie un mediu online in care sa va rezolvati problemele cu lejeritate si voie buna. Este important pentru noi ca etreabamea.ro sa dea nastere unui colectiv sanatos, profesionist, unde fiecare este rasplatit pe masura asteptarilor.

Asadar, nu ezitati sa incercati serviciile furnizate de noi — veti gasi ca totul este simplu si la indemana,  atat pentru doritorii de joburi, cat si pentru oamenii care pur si simplu nu gasesc un mester bun la ceas de nevoie.