De ce noi?
RAPIDITATE
Cu etreabamea.ro totul se rezolva cat ai zice peste, fie ca esti proprietar sau meserias.
EFICIENTA
Iti punem la dispozitie cele mai eficiente metode de a duce la bun sfarsit un proiect.
SATISFACTIE GARANTATA
Vei pleca de la noi cu zambetul pe buze si o lucrare de nota 10!

Curatenia este o activitate care trebuie realizata regulat daca vrem ca sa prevenim raspandirea microbilor si aparitia bolilor grave.

Avantajele unei curatenii rezidentiale profesionale

Avand in vedere ca multe persoane lucreaza extrem de multe ore, petrecand mai mult timp la job decat acasa, nu mai au timp ca sa se ocupe asa cum ar trebui de aceasta activitate de multe ori neplacuta, dar absolut necesara.

Delegarea atributiilor privind efectuarea curateniei interioare si exterioare locuintei poate fi o solutie excelenta pe care o pot alege aceia ce doresc a scapa de aceasta corvoada.

Daca angajarea unei menajere este de cele mai multe ori prea costisitor, se poate apela la o firma ce ofera servicii de curatenie si care, doar in cateva ore, poate face o casa curata precum un pahar de cristal.

Produsele de curatenie utilizate de firmele specializate sunt profesionale, de aceea au o eficienta mult mai mare decat acele ce pot sa fie achizitionate de la supermarket.

Spre exemplu, pentru curatarea baii exista produse profesionale 3 in 1 ce au un efect fungicid, bactericid si virucidal imbatabil. De asemenea, echipele de lucratori ce vor presta serviciile contractate vor avea cu ei si echipamente cu randament mare, care permit efectuarea unei curatenii deosebit de bune intr-un timp mult redus comparativ cu aceleasi activitati executate in regie proprie.

Dezavantajele serviciilor de curatenie domestica

Solicitarea unor servicii de curatenie impune o programare prealabila, iar la orele fixate trebuie sa fie prezenta o persoana de incredere acasa sau chiar proprietarul insusi.

Costul serviciilor de curatenie prestate poate sa creasca simtitor daca sunt numeroase lucruri de facut, iar dificultatea lor este mare.

In locuintele unde exista copii, efectuarea serviciilor de curatenie de catre echipe ale unor echipe specializate sau chiar a unor menajere interne sau externe scade gradul de responsabilitate al celor mici, care vor ajunge sa considere ca ei nu au nicio obligatie in pastrarea ordinii in casa, deoarece intotdeauna va fi cineva care va strange dupa ei.

Servicii de curatenie pentru agentii economici

Firmele comerciale pot ca sa isi externalizeze si ele cu deplin succes serviciile de curatenie.

Este mult mai ieftin pentru ele ca sa apeleze la o companie de curatenie, decat sa angajeze una sau mai multe persoane cu norma intreaga, care sa efectueze aceste activitati extrem de importante.

Cand vorbim de echipe de profesionisti, este clar vorba de o productivitate a muncii crescute, ceea ce conduce la o calitate peste medie obtinuta cu niste cheltuieli minime.

Firmele pot incheia abonamente lunare cu o firma de curatenie ce poate sa isi trimita angajati pentru a efectua servicii profesioniste de curatare a spatiilor comerciale dimineata devreme sau seara tarziu, ori la orele mai libere din cursul zilei fixate.

Indiferent de tipul de afacere desfasurat, antreprenorii se pot baza pe un serviciu profesional de curatenie comerciala ce permite obtinerea unor rezultate impecabile fara intarziere si fara ca sa dauneze afacerii respective.

Exista firme ce ofera servicii de curatenie 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana pentru toate companiile care au nevoie permanent de o curatenie desavarsita. Serviciile se pot efectua fara a deranja angajatii sau clientii.